HepsiYelleri İlk Cezasını Alan Üyemiz
| Konu: kendimizi tanıtalım Cuma Ağus. 31, 2007 1:11 pm | |
| | |
|
hepsi_srn Moderatör
Mesaj Sayısı : 124 Yaş : 30 Nerdensin : GüLçİnİn YaNıNdAn!!! Gerçek Adın : GüLçİn FaNı sErEn Hepsiden Kimi Seviyorsun : ÖLÜMÜNE GÜLÇİN!!!! Kayıt tarihi : 31/07/07
| Konu: Geri: kendimizi tanıtalım Cuma Ağus. 31, 2007 2:55 pm | |
| | |
|
Brokoli-Güzeli-Eren Erenci Uzaylı Admin
Mesaj Sayısı : 50 Yaş : 29 Nerdensin : gülçin mahallesi cemre sokak yasemin apartmanı no:eren Gerçek Adın : şevval Hepsiden Kimi Seviyorsun : EROŞUMUUUUUU Kayıt tarihi : 12/07/07
| Konu: Geri: kendimizi tanıtalım Cuma Ağus. 31, 2007 4:03 pm | |
| bencede biraz terbiyeli olurmusun bu devirde böyle bişi olacağını pek sanmıyorum olmuşsada bilemem lütfen termiyeli ol burda | |
|
iism Sitenin Süper Üyesi
Mesaj Sayısı : 119 Yaş : 32 Nerdensin : Yasemin seni sewdiğimi söylemek isterdim ama sözlere sığmaz... Gerçek Adın : ! CrAzYBoY1492 Hepsiden Kimi Seviyorsun : YoShY Kayıt tarihi : 17/07/07
| Konu: Geri: kendimizi tanıtalım Cuma Ağus. 31, 2007 9:01 pm | |
| kullanıcı adına bakmak pek işine yaramaz. istersen bana bi bulaş, istersen o dediğin 11 kişi ile birlikte bulaşın. sülalenle bulaş istersen. sonra karar wer kullanıcı adına bakmayı. bu sitede bi daha görmeyim seni. daha önce yapmadığım şey değil bu. senin gibilerin işini bitirmekten çok hoşlanıyorum. bni bi ekle: iism-@hotmail.com ekle de gör hangi sitede bunları söylediğini.!!! çok ciddiyim. başka sitede olsaydım çoktan sni bi güzel benzetmiştim. burda ağzımı açmak istemiyorum. sn de tek kelime edersen net hayatını bitiririm senin!!! buraya gel: iism-@hotmail.com | |
|
kumralım_erenim Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 11 Yaş : 29 Nerdensin : Eren'in kalbinin taaa derinliklerinden Gerçek Adın : Sümeyye Hepsiden Kimi Seviyorsun : Eren =) Kayıt tarihi : 31/08/07
| Konu: Geri: kendimizi tanıtalım Paz Eyl. 02, 2007 6:46 pm | |
| - Ölümüne_Erenci demiş ki:
- bencede biraz terbiyeli olurmusun bu devirde böyle bişi olacağını pek sanmıyorum olmuşsada bilemem lütfen termiyeli ol burda
Katılıorm şevvalcim | |
|
hepsi_srn Moderatör
Mesaj Sayısı : 124 Yaş : 30 Nerdensin : GüLçİnİn YaNıNdAn!!! Gerçek Adın : GüLçİn FaNı sErEn Hepsiden Kimi Seviyorsun : ÖLÜMÜNE GÜLÇİN!!!! Kayıt tarihi : 31/07/07
| Konu: Geri: kendimizi tanıtalım Çarş. Eyl. 05, 2007 7:16 am | |
| bence banlayın bunu ya çok terbiyesiz | |
|
Gülçinist [She][YY] Gülçin Delisi WebMaster
Mesaj Sayısı : 584 Yaş : 30 Nerdensin : Isparta-Eğirdir Gerçek Adın : Burcu Hepsiden Kimi Seviyorsun : Gülçin Kayıt tarihi : 12/07/07
| Konu: Geri: kendimizi tanıtalım Ptsi Eyl. 10, 2007 2:08 pm | |
| Kilit arkadaşlar bu konu daha fazla uzamasın | |
|